Skip to main content

Nieuws

Nieuwste artikelen

Nieuws

favicon Loonservice Brabant

Over dit artikel

  • Geplaatst op:

    24 oktober 2022
  • Aangepast op:

    26 januari 2023
  • Categorie:

    Nieuws

Ander nieuws

Belangrijke mededelingen

Uitbreiding expertises bij Loonservice Brabant 
Per 1 september 2022 is Petra Siermans bij ons in dienst getreden. Petra is een HRM-expert, gecertificeerde werkgelukdeskundige en ervaren mediator. Petra helpt u uw medewerkers nog beter te begeleiden en te faciliteren, en het personeelsbeleid zo te organiseren dat de bedrijfsdoelen behaald worden. Zij combineert hiervoor kennis van ondernemerschap met juridische, bedrijfskundige en HR-vakkennis.
Met een frisse blik en stevige HR-kennis krijgt uw bedrijf net dat extra zetje. Dat ‘zetje’ kan een juridisch advies zijn bij een arbeidsconflict, de ontwikkeling van een passend personeelsbeleid, een opleidingsplan of begeleiding bij een reorganisatie. Maar ook een HR-scan om groeikansen inzichtelijk te maken en een advies om die kansen te benutten. En uiteraard advies bij personele aangelegenheden.

De resultaten? Meer structuur, minder risico’s, betere prestaties en meer winst.
U moet hierbij denken aan zaken als:
- Begeleiding bij verzuimbegeleiding
- Waar moet ik rekening mee houden bij een werknemer die (langdurig) ziek is (Wet Poortwachter)
- Passend functiehuis, inclusief functiebeschrijvingen voor uw werknemers met een passend loongebouw
- Ondersteuning bij werving en selectie
- Project op personeelsgebied
- Ondersteuning van uw eigen HR afdeling/medewerkers
- Boeien en binden van medewerkers
- Mediation binnen uw organisatie

Heeft u advies nodig op het gebied van Human Resource Management dan kunt u contact opnemen met:
Petra: 
Tel: 06-42205234
Website: www.hrmservicebrabant.nl

logo lang

Werknemer uit dienst?
Werknemers die gebruik maken van het werknemersloket en die in 2021 uit dienst zijn getreden hebben tot en met december 2022 toegang tot het werknemersloket. Vanaf 2023 zal deze toegang worden geblokkeerd en hebben zij geen toegang meer. Indien zij stukken willen bewaren die in het werknemersloket staan, moeten zij deze in hun eigen omgeving opslaan.

Aan- en afmelden van werknemers
Voor het aan- en afmelden van werknemers hebben wij op onze website formulieren opgenomen waarmee u de gegevens op een eenvoudige manier kunt aanleveren. Door gebruik te maken van deze formulieren ontvangen wij de gegevens die benodigd zijn voor de aan-/afmelding van een werknemer. Hierdoor wordt voorkomen dat wij nog aanvullende info moeten opvragen. Via de onderstaande buttons komt u bij de betreffende formulieren.

Aanmelden nieuwe werknemer -  Afmelden van werknemer

Brieven belastingdienst Whk
In november/december 2022 ontvangt u van de belastingdienst weer brieven over het jaar 2023. Indien u brieven ontvangt met hierin de premiepercentages voor de werkhervattingskas 2023, dan willen wij u verzoeken een kopie hiervan aan ons toe te sturen. Deze percentages hebben wij nodig voor de opstart van de loonadministratie 2023. Indien u niet verzekerd bent voor de werknemersverzekeringen dan ontvangt u deze brief niet.