Skip to main content

Nieuws

Nieuwste artikelen

Nieuws

favicon Loonservice Brabant

Over dit artikel

  • Geplaatst op:

    26 maart 2024
  • Aangepast op:

    26 maart 2024
  • Categorie:

    Nieuws

Ander nieuws

Maak jij optimaal gebruik van de nieuwe versie van Loket.nl?

Switch jij nog wel eens terug naar Loket.nl Classic? Dat is niet meer nodig. Voor jou als werkgevergebruiker is Loket.nl optimaal te gebruiken. Sterker nog: Loket.nl bevat ten opzichte van Loket.nl Classic nieuwe functionaliteiten die het werken in de applicatie nog eenvoudiger, leuker en efficiënter maken. Daarnaast is het gebruikersgemak verder toegenomen. Het nieuwe design is fris, nog gebruiksvriendelijker en modern.

Welke functionaliteiten zijn nieuw?

Het veilig en makkelijk preboarden van nieuwe medewerkers, overzichten op maat maken, de loonaangifte betalen met iDEAL en meerdere auto’s van de zaak verwerken op één loonstrook: allemaal voorbeelden van nieuwe functionaliteiten. Deze functionaliteiten vind je niet terug in Loket.nl Classic. Het zijn nieuwe functionaliteiten die alleen in de nieuwe versie van Loket.nl zitten.

Waarom nog altijd twee versies beschikbaar?

Je vraagt jezelf misschien af waarom er nu nog twee versies van Loket.nl naast elkaar bestaan en je nog altijd terug kunt switchen naar Loket.nl Classic. En dat is een terechte vraag. Loket.nl is al jaren hard aan het werk aan de nieuwe versie. In deze jaren zijn vrijwel alle bestaande functionaliteiten in fases overgebouwd én zijn er nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Zo zijn huidige processen voor jou als gebruiker nog makkelijker gemaakt.

Op dit moment zijn nagenoeg alle functionaliteiten voor werkgevers overgebouwd van Loket.nl Classic naar Loket.nl en dat betekent dat er langzaam afscheid genomen kan worden van Loket.nl Classic. Gebruikmaken van Loket.nl Classic heeft immers geen meerwaarde meer als alle bestaande en nieuwe functionaliteiten voor jou in de nieuwste versie van Loket.nl zitten. Vanaf 2 april 2024 kan er dan ook niet meer teruggeswitcht worden naar Loket.nl Classic.

Wat betekent dit voor jou?

Het betekent concreet dat jij vanaf 2 april 2024 nog steeds gewoon inlogt via login.loket.nl en hiermee direct in (de nieuwste versie van) Loket.nl terechtkomt. Normaal gesproken had je altijd nog de menu-optie om terug naar Loket.nl Classic te switchen. Die menu-optie is niet meer beschikbaar vanaf 2 april 2024.

Ondersteuning

Maak jij op dit moment nog (wel eens) gebruik van Loket.nl Classic en vind je het nog lastig om je weg te vinden in de nieuwe versie van Loket.nl? Dan helpen we je graag. Je kunt bijvoorbeeld hier handige korte instructievideo’s bekijken over verschillende functionaliteiten in Loket.nl. De video’s zijn zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar. Daarnaast kun je natuurlijk altijd bij ons terecht met vragen én je kunt 24/7 gebruikmaken van het helpdeskportaal vanLoket.nl.