Skip to main content

Nieuws

Nieuwste artikelen

Nieuws

favicon Loonservice Brabant

Over dit artikel

  • Geplaatst op:

    22 februari 2024
  • Aangepast op:

    22 februari 2024
  • Categorie:

    Nieuws

Ander nieuws

Vertrek Pascale Verkennis

De salarisadministratie moet goed geregeld zijn en hierbij wilt u niet afhankelijk zijn van één persoon. Dit is ook de reden dat we binnen Loonservice Brabant in teamverband met betrokken specialisten voor u de salarisadministratie voeren. Het betrokken en bevlogen team staat altijd voor u klaar en zorgt voor de continuïteit en kwaliteit die u van ons verwacht. Het vertrek van één speler binnen het team zal voor u beperkte gevolgen hebben. Het draait bij ons echter niet alleen om de kwaliteit van dienstverlening, maar juist om de persoonlijke betrokkenheid bij u als ondernemer en het gevoel van samenhorigheid binnen ons team. Het betreurt ons dan ook dat een voor vele van onze klanten bekend gezicht het team gaat verlaten.

Pascale Verkennis-Berkers is een zeer bevlogen salarisadviseur en het siert haar dat ze na vele jaren actief te zijn geweest als salarisadviseur haar hart gaat volgen en per 1 maart 2024 zal starten als docent CKV op een middelbare school in Eindhoven. Wij danken Pascale voor haar bevlogenheid en waarderen het dat ze iedere dag als een goed leider betaamt, heeft gewerkt aan haar misbaarheid. Dit geeft ons het vertrouwen dat onze klanten ook na het vertrek van Pascale de dienstverlening mogen ervaren die wij beloven.

Pascale zal haar werkzaamheden overdragen aan het team en de betrokken klanten zullen hier op individuele basis over worden geïnformeerd. De aanvoerdersband draagt Pascale over aan collega Yvon Ketelaars. Yvon is net als Pascale een bevlogen salarisadviseur en heeft de nodige jaren ervaring. Wij zijn overtuigd van Yvon haar kwaliteiten en wensen haar veel succes in haar nieuwe rol.

Heeft u vragen over het vertrek van Pascale, neem dan gerust contact met uw contactpersoon binnen Loonservice Brabant of met Yvon (0413-763765 of ).

Wij vertrouwen op een goede verdere relatie en samenwerking!